Vijfde plaats voor Gerco Schröder en Glock's London in GCL Miami Beach Final

Vijfde plaats voor Gerco Schröder en Glock's London in GCL Miami Beach Final
Ook al waren er 61 starters daarnet in de publiekstrekker GCL Miami Beach Final, maar drie van deze 61 ruiters wisten foutloos te blijven in dit aartsmoeilijke parcours van Uliano Vezzani.

Met de elfjarige KWPN-hengst Charmeur (Numero Uno) was het uiteindelijk de Spanjaard Sergio Alvarez Moya die de overwinning thuis haalde. Het duo vloog over de 1,50m-1,60m hoge hindernissen in 69,36 seconden, een kleine 0,21 seconde sneller dan de Ier Bertram Allen. Deze rekende op de BWP-ruin Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin). Jos Verlooy was met Caracas (Casall) de laatste foutloze en werd derde.

De vierde plaats was voor Edwina Tops Alexander. Met de KWPN-merrie California (l'Esprit) werd de Australische vierde met één strafpuntje voor tijd met een totaal van 72,58 seconden. Onze landgenoot Gerco Schröder en Glock's London (Nabab de Reve) werden vijfde voor Nederland in 72,6 seconden met een foutje voor tijd.

Leopold van Asten en VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue) werden vijftiende met vier strafpunten in een snelle 68,45 seconden.

In de teamranking staan de Prague Lions van Gerco Schröder en Anna Kellnerova nu aan de leiding. De Tsjechische verzamelde in beide rondes één strafpunt voor tijd met Classic (Armitage), Schröder en Glock's London (Nabab de Reve) voegden aan hun vijf punten van de eerste ronde nu dus een punt toe. De tweede plaats is voor Valkenswaard United van Alberto Zorzi en Bertram Allen met een totaal van 10 punten, de Monaco Aces van Jérôme Guery en Julien Epaillard volgen met 14 punten.

Klik hier voor alle resultaten.