Tom Schellekens en Anouk Tolboom schitteren in de prijzen in Gent

Tom Schellekens en Anouk Tolboom schitteren in de prijzen in Gent
In de 1.25m finale op de Ghent Masters of Showjumping hield de Ierse springruiter Denis Lynch de Belgische deelnemers achter zich. Samen met Cornets Iberio bleef Lynch West-Vlaming, Cedric Desimpel voor. Tom Schellekens en Anouk Tolboom schitteren in de prijzen.




QUICK RESULTS
1. Denis Lynch - Cornets Iberio
2. Cedric Desimpel - Mr  Pialot Z
3. Jelle Sappin - F Darco Cent Of Diamonds Z




Niet minder dan 16 combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing van de CSI1* 1.25m finale. Lange tijd stond Cedric Desimpel aan de leiding met zijn 9-jarige Mr. Pialot Z (Mr. Blue). Het duo moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de wereldruiter, Denis Lynch. Lynch hield als enige de chrono onder de 29 seconden met de 7-jarige Cornets Iberio (Cornet Obolensky).

De Belgische springruiter, Jelle Sappin vervolledigde het podium in het zadel van zijn Forever D'Arco Ter Linden-dochter, F Darco Cent Of Diamonds Z. De top vijf kleurde verder Nederlands met Tom Schellekens (Isabel, v. Captain Cooper) op vier en Anouk Tolboom (Everton, v. Indoctro) op vijf.

Het bleef verder een onderonsje der lage landen in de top tien waarbij Harrie Wiering met Homemade Danga SW (Eldorado vd Zeshoek) naar de zevende plaats sprong en zo Madée Schuttenbeld met Bonnheur (Riverman) voor bleef. Suus Kuyten werkte de top tien af met Bandit Gln Z.

Uitslag