Taylor Land sleept overwinning in de wacht in Wellington

Taylor Land sleept overwinning in de wacht in Wellington
Zonet liep een twee sterren competitie af in Wellington. Taylor Land hield de Amerikaanse eer hoog door de overwinning in de wacht te slepen.
Quick results:

  1. Taylor Land - Falco V

  2. Laura Chapot - Chandon Blue

  3. Meredith Michaels-Beerbaum - La Caramba


Taylor Land haalt de overwinning binnen op eigen bodem. Met haar Falco V (v. Bustique) springt ze een foutloze barrage in een tijd van 38.63 seconden. De tweede plaats is voor landgenote Laura Chapot met Chandon Blue (v. Chacco-Blue). De combinatie bedwong het parcours in de barrage met 39.36 seconden op de klok. Ook zij bleven foutloos. De Duitse Meredith Michaels-Beerbaum maakte één fout en belandde op de derde plaats. Op de rug van La Caramba (v. Carambole) behaalde ze een tijd van 39.37 seconden in de barrage.

Op de vierde plaats staat de Deense Clara Hallundbaek met haar HH Best Buy (v. Baloubet du Rouet). De combinatie maakte één fout in de barrage en strandde op een tijd van 42.37 seconden. De top vijf wordt afgesloten door Amerikaan Nicholas Dello Joio. Met zijn Sweet Tricia (v. Berlin) geraakte hij in de barrage, maar daar deed hij uiteindelijk niet aan mee.

Klik hier voor alle resultaten.