Simon Deleste wint de Global Champions Tour in Antwerpen

Simon Deleste wint de Global Champions Tour in Antwerpen
De tweede manche van de Global Champions Tour werd daarnet in Antwerpen gewonnen door de Fransman Simon Delestre met de 10-jarige Ryan des Hayettes (v. Hugo Gesmeray) . Na de twee omlopen wisten er 5 combinaties zich te plaatsen voor de barrage van de ‘Longines Global Champions Tour of Antwerpen presented by Merit Capital’.

In de barrage was Dreher de eerste die foutloos wist te blijven en dit in een tijd van 38:74 seconden. Begin dit jaar won het duo ook al de wereldbeker wedstrijd van Leipzig. Maar uiteindelijk was het Delestre die als laatste combinatie nog net iets sneller was, hij won in een tijd van 37:96 seconden.

Edwina Tops Alexander deed het ook zonder springfouten met Lintea Tequila (v. Campbell), maar was met 40:30 seconden trager en werd zo derde. Christian Ahlmann en Codex One waren bijna sneller (38:79) maar kregen 4 strafpunten aangerekend. Op de vijfde plaats zagen we Karim Elzogbhy met Amelia. Ali Bin Khalid Al Thani en Vienna Olympic waren goed voor de zesde plaats.

Na 4 dagen topsport werd Jumping Antwerpen op een prachtige manier afgesloten. Veel volk, mooie sport en een prachtig decor zorgden voor een geslaagde editie op deze nieuwe locatie aan de Cockerillkaai.

Kijk hier voor alle resultaten.