Siebe Kramer springt naar zilver in De Peelbergen

Siebe Kramer springt naar zilver in De Peelbergen
Siebe Kramer wist zonet de tweede plaats te grijpen in de CSI2* 1,35m van De Peelbergen. Dat deed hij met Donnafugata (Ginus). 
QUICK RESULTS

  1. Koen Vereecke - Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly)

  2. Siebe Kramer - Donnafugata (Ginus)

  3. Arina Deldinova - Like You 2 (Lifestyle)


De negenjarige Donnafugata moest enkel Diadarco van Evendael Z van Koen Vereecke voorlaten. Hij kon in 51,2 seconden winnen, Kramer volgde in 55,4 seconden. De Russische Arina Deldinova en Like You werden derde met 55,72 seconden op de teller. Tobias Thoenes kon met Daiane Blue V (Diarado) naar een Duitse vierde plaats springen, Joost Martens en Chakova (Chaka D) werden vijfde voor het thuisland.

Ook Anne van Vulpen en Maud Wiefferink raakten in de top tien. Van Vulpen stuurde Kizzi vh Molenhof (Catoki) naar de negende plaats, Agono sprong onder Wiefferink (Tolano van 't Riethof) naar plaats negen.

De CSI* 1,20m ging naar de Duitse Johanna Braun met Conchetta 8 (Clearway). Omer Karaevli en Corragio (Conthargos) werden tweede voor Turkije, Ferenc Szentirmai en La Carina Z (Lawito) werden derde. Voor Valeria Geniva en Gladiator (Spartacus TN) zat er een vierde plaats in de bus, Géraldine Straumann en Carielle (Catapult) werden vijfde.

Klik hier voor alle resultaten.