Sanne Thijssen springt de top vijf binnen in Oliva

Sanne Thijssen springt de top vijf binnen in Oliva
Zonet is de 2 fasen special over een hoogte van 1.40 m afgelopen in Oliva. Sanne Thijssen vloog over het parcours met It's Me (v. Cicero Z Van Paemel) naar een mooie vijfde plaats.
Quick results:

  1. Jonathan Ding - Super Micke

  2. Constant Van Paesschen - Verdi Treize

  3. Mariano Ossa - Amiral de Roqueline


De Canadees Jonathan Ding ging met enkele tiende seconden verschil aan de haal met de overwinning. Super Micke (v. Artist) snelde in de tweede fase met zijn ruiter over de finish in 25.49 seconden. 25.51 seconden stonden er op de teller wanneer Constant Van Paesschen over de lijn reed met Verdi Treize, (v. Diamant de Semilly). De derde plaats was voor Mariano Ossa uit Argentinië met Amiral de Roqueline (v. Lauterbach) onder het zadel. Zij finishten in de tweede fase met een tijd van 26.43 seconden.

Net buiten de top drie valt de Britse Emma Stoker met 26.64 seconden op de klok in de tweede fase. Zij bedwong het parcours op de rug van Townhead Annie (v. Contendro I). De top vijf word afgesloten door Sanne Thijssen met haar It's Me, een zoon van Zangersheide-hengst Cicero Z Van Paemel. Ze tikten af op 26.69 seconden in de tweede fase.

Klik hier voor alle resultaten.