Sander Geerink in goede doen in Krakow

Sander Geerink in goede doen in Krakow
Ook op Poolse bodem was de Belgische driekleur sterk aanwezig. Tijdens de Longines Grand Prix in Krakow wist Sander Geerink zich nogmaals te laten opvallen. De Nederlander sprong naar de derde plaats. Een achttal combinaties noteerden een dubbele foutloze omloop in deze 1.45m Grand Prix.

Enkel lokale springruiter Krzysztof Ludwiczak en Belg Jan Vinckier deden het beter. Ludwiczak won op de rug van de negenjarige Stalando 2 (v. Stakkatol). De Pool klokte af in 33,90 seconden.  Jan Vinckier sprong naar de tweede plaats.

Jan Vinckier en de 8-jarige Now or Never M-dochter, Viva klokte daarbij af in 34,64 seconden. Nederlandse springruiter Sander Geerink bewees nogmaals zijn vorm. Geerink sprong naar de derde plaats met Bentley N. (v. Numero Uno), na een foutloze barragerit in 36,31 seconden.

De top vijf werd afgewerkt door Ben Talbot (Sacramento) op vier en Krzysztof Ludwiczak (Nordwind) op vijf.

Familie Geerink on top

Ook in de 1.40m rubriek was de familie Geerink niet weg te denken van het podium. Daar sprong Peter Geerink naar de derde plaats met Ferdinand B (v. Verdi TN). Krzysztof Ludwiczak greep er eveneens de winst, ditmaal met STakkatan onder het zadel.

In de 1.35m rubriek was het Marije Nijhof die de derde plaats voor haar rekening nam met Amaretto.

Klik hier voor de GP resultaten