Sabrina van Rijswijk regeert in Lier

Sabrina van Rijswijk regeert in Lier
De internationale actie gaat verder op het Azelhof. Bij de zevenjarigen wist Sabrina Van Rijswijk de overwinning een oranje tintje te geven. Samen met haar Happyfee (Grison van de Bisschop) hield de Nederlandse de concurrentie achter zich.




QUICK RESULTS
1. Sabrina Van Rijswijk - Happyfee
2. Cairo Carvalho Filho - Gray D Albion Db
3. Cairo Carvalho Filho - Caramba




De zevenjarigen kregen een 1.30m parcours voorgeschoteld, daarbij wist Van Rijswijk de overwinning op haar naam te schrijven met haar KWPN'er Happyfee. Het duo snelde naar de overwinning in 55,49 seconden en bleef zo slechts één honderdste van een seconde voor op Caio Carvalho Filho met zijn sBs'er, Gray D Albio Db.

De Braziliaanse springruiter volgde zichzelf op in het zadel van Caramba (Cornet'Balou). Net buiten het podium plaatsten Jana Wargers (Sig Chiari, v. Cristallo II) en Nicole Barry (Be Caprivi, v. Balloon) zich op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Voor eigen publiek stelden ook Jan Claeys en Dimme D'Haese zich op in de uitreiking. De Oost-Vlaamse springruiter, Jan Claeys sprong met Massimo Duti 111 (Der Senaat 111) naar een zesde plaats en bleef zo landgenoot Dimme D'Haese met Eleanor 3 (Connor) voor.