Pieter Devos' Gin D verhuist naar de stallen van Bart Bles

Pieter Devos' Gin D verhuist naar de stallen van Bart Bles
Devos Stables heeft afscheid genomen van hun Grand Prix paarden Gin D en de negenjarige Kriskras DV.

Afgelopen week hebben 2 toppaarden onze stallen verlaten. SF Equestrian uit Nederland, sinds dit jaar ook actief in de Global Champions League met Bart Bles, wordt de nieuwe eigenaar.
Pieter ziet Gin D, één van zijn Grand Prix paarden, zijn team verlaten:

“We hebben Gin D al vanaf zijn eerste levensmaanden bij ons op stal, hij is een halfbroer van mijn ex-toppaarden Tekila D en Echo D. Gin D werd eerst succesvol opgeleid door mijn vrouw Caroline. Sinds 2 jaar nam ik de teugels over en behaalde ik met hem mooie resultaten. Zo wonnen we in 2017 de 3* GP van Knokke en de Masters van Beervelde. In Lyon 2017 maakte Gin D zijn debuut op het allerhoogste niveau en wonnen we de 1.60m Equita Masters. Afgelopen jaar sprong Gin D ook enkele malen foutloos in de teamcompetitie van de Global Champions League. In het najaar werden we knap 2de in de Grote Prijs van CSIO Barcelona. Na zijn succesvol concours in Basel dit jaar kwam er interesse en hebben we besloten om hem te verkopen. Ik vind het bijzonder jammer want Gin D was een paard dat mijn team de laatse twee jaar enorm versterkt heeft. Ik wens zijn nieuwe eigenaar en ruiter heel veel succes met het verder verloop van zijn carriere."

Verder zal ook de beloftevolle 9-jarige Kriskras DV (Contact vd Heffinck x Kashmir) verhuizen naar Nederland. Kriskras komt ook uit de eigen fokkerij. Hij sprong met Caroline als 8-jarige op 2-3* niveau en ze werden knap 4de  in de GP van Waregem. We kijken er naar uit om hem met zijn nieuwe ruiter zien door te groeien.