Paul O'Shea laat thuispubliek achter zich in Grote Prijs Palm Beach Masters

Paul O'Shea laat thuispubliek achter zich in Grote Prijs Palm Beach Masters
Van de vijftien combinaties aan de start in de barrage van de 1.60m CSIO Grote Prijs in Deeridge Farm, Florida hielden drie duo's het hout in de lepels. Uiteindelijk overwon Paul O'Shea met de 11-jarige Imerald van 't Voorhof.
QUICK RESULTS
1. Paul O'Shea - Imerald van 't Voorhof
2. Margie Goldstein-Engle - Royce
3. Juan Manuel Gallego - Coulash van de Broy Z
Frans Voeten zijn 11-jarige Emerald-zoon bracht de Ierse springruiter de overwinning in 36,03 seconden. Het duo bleef zo nipt voor op de Amerikaanse ervaren amazone, Margie Goldstein-Engle in het zadel van de 15-jarige Royce (Cafe Au Lait). Ook Engle hield de chrono onder de 37 seconden.

Juan Manuel Gallego volgde op de derde stek op de rug van de 13-jarige Coulash van de Broy Z (Cadence v t Gelutt).  Birgit Engelbosch haar fokproduct werd internationaal opgeleid door Tom Martens in 2014 en verhuisde twee jaar later naar de stallen van de Colombiaanse springruiter.

De snelste chrono kwam op naar van Danielle Goldstein met haar 13-jarige Lizziemary. Samen met de Cabri d'Elle-dochter tikte Goldstein één balk uit de lepels in 34,43 seconden. Elizabeth Madden vervolledigde de top vijf met Chic Hin D Hyrencourt (Taran de La Pomme). Tot 2017 werd de 11-jarige sBs-ruin uitgebracht door Maarten Driessen.

Uitslag