Patrick Lemmen opent CSI De Peelbergen met winst bij CSIYH

Patrick Lemmen opent CSI De Peelbergen met winst bij CSIYH
In de CSIYH*-rubriek voor vijf- en zesjarige paarden van De Peelbergen heeft Patrick Lemmen vanochtend een mooie start genomen. Hij wist eerste te worden met Hugo Boss.
QUICK RESULTS

  1. Patrick Lemmen - Hugo Boss (Zirocco Blue VDL)

  2. Omer Karaevli - Istinov (Ustinov)

  3. Ernesto Canseco - Houlana VS (Glasgow vh Merelsnest)


De zesjarige Hugo Boss won in 27,05 seconden, een kwart seconde sneller dan de eveneens KWPN-gefokte Istinov van Omer Karaevli. Zij grepen zilver voor Turkije. De Mexicaan Ernesto Canseco reed zijn KWPN-merrie Houlana VS in 28,19 seconden foutloos naar plaats drie. Lars Volmer plaatste met Stella Magna (Stakkato) Duitsland op de vierde plaats, snel gevolgd door Tom Schellekens met Isabel (Captain Cooper) voor ons land. Zoi Snels kon met Highway M TN (Eldorado vd Zeshoek) bovendien zevende worden.

De Deen Mathias Norheden Johansen wist bovendien met zijn negenjarige Conrisiko in een snelle 55,27 seconden de rubriek CSI2* 1,40m te winnen. Giampiero Garofalo volgde met Emo op de tweede plaats in 56,22 seconden voor Italië, een kleine 0,13 seconde sneller dan Michael Jung met Fischerdaily Impressed voor Duitsland.

Plaats vier ging naar Zweden met Karin Martinsen en haar Caressini L-dochter Cajza Cavat. De Canadees Bryan Balsiger en Corino du Champ (Coriano) werden vijfde. Beste Nederlander in deze proef was Joost Martens; hij werd negende met El-Rapide (Douglas).

Klik hier voor alle resultaten.