Maud Roosendaal en Harrie Smolders kronen zichzelf tot prijsbeesten vandaag op de Z-Tour

Maud Roosendaal en Harrie Smolders kronen zichzelf tot prijsbeesten vandaag op de Z-Tour
Maud Roosendaal heeft zich vandaag als duidelijk toptalent bewezen in Lanaken op de Z-Tour. Ook Harrie Smolders verbaasde weer met zijn Indoctro-zoon Cas 2.

De Nederlander kon in de hoge CSI2* 1,45m met de elfjarige KWPN'er  vierde worden in 66,23 seconden. De Duitser David Will en Qualtinue (Quality 9) zetten de beste prestatie neer en wonnen in 62,88 seconden. Hierna verscheen Thibault Philippaerts met Ustina Sitte (Clinton) op het podium met een tijd van 65,69 seconden. Hij werd ook opgevolgd door een Duitser. Jörne Sprehe en Solero 79 (Stakkato Gold) bleven in 65,73 seconden voor  Smolders en Cas 2 (Indoctro). De Fransman Georges Edmond Ngan Sassi en Divine Hero (Erco van 't Roosakker) sloten de top vijf af.

In de CSI2* 1,40m was de volledige top erg internationaal, met de Fransman Romain Potin en Vibrato d'Enocq (Diamant de Semilly) op kop. Mathis Schwentker en Landprincess (Landprinz) waren nog een kleine 0,12 seconde sneller dan Maud Roosendaal en El Divo (Lord Sandro), die dus derde werden. Noëlle van der Velde en Zamora (Quasimodo Z) werden vijftiende.

Klik hier voor alle resultaten.