Luciana Diniz naar winst in GCL Chantilly

Luciana Diniz naar winst in GCL Chantilly
Tijdens de eerste competitie van de  Global Champiosn League in Chantilly stootten er 14 combinaties door naar de barrage. Het waren Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable en Harry Smolders met Emerald N.O.P. die voor Nederland konden doorstoten naar de barrage.

In een spannende barrage hielden slechts drie ruiters de nul op het scorebord. Het was uiteindelijk Luciana Diniz die met de al 18-jarige BWP-er Winningmood (ex. Winningmood van de Arenberg) de snelste foutloze omloop kon afleggen. Met een tijd van 41.37 seconden liet ze zo Scott Brash met Hello Senator, 42.84 seconden en Paris Sellon met onder het zadel Cassandra in 43.63 seconden achter zich.

Op de vierde plaats vinden we de Duitser David Will met de 10-jarige Chintan zoon Cento Du Rouet terug. Hij tikte 1 balk uit de lepels in een tijd van 41.52 seconden. De top vijf werd afgesloten door Jos Verlooy.

Harry Smolders koos ervoor niet te starten in de barrage, Leopold van Asten kwam wel aan de start met de 10 jarige VDL Groep Miss Untouchable. Met een totaal van vier strafpunten in een tijd van 44.61 seconden moest hij tevreden zijn met een mooie negende plaats.

Klik Hier voor de volledige uitslag.