Eric Van der Vleuten op twee in Grote Prijs Sunshine Tour

Eric Van der Vleuten op twee in Grote Prijs Sunshine Tour
In het Spaanse Vejer de la Frontera is de voorlaatste week van de Sunshine Tour afgelopen. Er werd afgesloten met de CSI3* Grote Prijs. Elf combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage.

De winst in de GP was voor Ierland. Richard Howley reed Calmond foutloos rond in een tijd van 39.22 seconden. Dit duo was zo ruim een seconde sneller dan Eric Van der Vleuten en Zigali P S. Van der Vleuten deed een mooie poging naar goud, maar was in 40.60 seconden net niet snel genoeg. Eduardo Alvarez Aznar sloot de top drie af met Fidux. Zij finishten in een tijd van 40.90 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Ivan Serrano Saez met Chaccman en Gonzalo Añon Suarez met Toledo Du Phare. Zij behaalden respectievelijk nul strafpunten in 42.26 seconden en 4 strafpunten in 40.93 seconden.

Eric Van der Vleuten Jr. deed het dan weer goed in de Medium Tour GP. Met Casantos wist hij foutloos te blijven in zowel basisomloop als barrage en dit in een tijd van 81.12 seconden. Hij eindigde zo op de zesde plaats. Hier ging de winst naar de Amerikaanse Carly Anthony en King Edward. Zij finishten foutloos na 38.36 seconden.

Klik hier voor de resultaten.