Eric Van der Vleuten glundert op het podium in hoofdrubriek Sunshine Tour

Eric Van der Vleuten glundert op het podium in hoofdrubriek Sunshine Tour
Op de Sunshine Tour heeft Eric van der Vleuten opnieuw een podium plaats opgeeist. De overwinning van de 1.50m hoofdrubriek kwam op naam van de Britse springruiter, Jake Saywell met de  Belgische merrie, Havinia van de Roshoeve.
QUICK RESULTS
1. Jake Saywell - Havinia van de Roshoeve
2. Eric Van der Vleuten - Djoost Again
3. Jérome Guery - Quel Homme de Hus
De overwinning in de 1.50m hoofdrubriek kwam op naam van Jake Saywell en de 12-jarige BWP-merrie, Havinia van de Roshoeve (Cicero Z). Het paar sprong naar de overwinning in 64,76 seconden en bleef zo net geen zes seconden voor op de Nederlandse springruiter, Eric van der Vleuten met zijn 11-jarige Djoost Again.

In het zadel van de 11-jarige KWPN-zoon van Cantos bleef de Nederlander Jerome Guery voor. Guery loodste zijn Quidam de Revel-zoon, Quel Homme de Hus foutloos naar de derde stek.

Net buiten het podium volgden Yannick Jorand met Cipetto 2 (Contagio) op vier en Jodie Hall Mcateer met de Zangersheide-zoon, Coquin de Coquerie Z (Consul DL vie Z) op vijf. Verder sprongen ook Vincent Voorn met Explosion (Applaus) en  Roelof Bril met Evarado (Dubai) in de prijzen.

Uitslag