Edward Levy is Eve Jobs te snel af in loodzware hoofdrubriek Knokke Hippique

Edward Levy is Eve Jobs te snel af in loodzware hoofdrubriek Knokke Hippique
Het bleek een loodzware opgave de 1.55m Grand Prix op zaterdag avond op het Knokke Hippique. Geen enkele combinatie slaagde erin de basisomloop foutloos af te werken. Kelly Vadousselaere wist als eerste het hout in de lepels te houden met de sBs-ruin, Biarritz des Hauts Droits (v. Nabab de Rêve).

Uiteindelijke slaagden er zes combinaties in de basis af te werken met één tijdsfout. Vandousselaere kwam als eerste aan de start en zette de toon met één springfout in 46,76 seconden. Het was wachten op de Franse springruiter, Edward Levy voor een foutloze omloop werd gereden in Knokke.

Samen met de Rebozo La Silla-dochter, Rebeca Ls klokte Levy foutloos af in 45,63 seconden. Ook de Amerikaanse amazone Eve Jobs hield het foutloos met Fabienne Daigneux's voormalige Venue d'Fees des Hazalles (v. President). De Amerikaanse klokte foutloos af in 46,51 seconden en volgde zo op de tweede plaats.

Kelly Vandousselaere vervolledigde het podium. Man in vorm, Koen Vereecke strandde binnen de top tien op de zevende stek met Jativia (v. Cardento) en ging zo Nicola Philippaerts met J'Adore van het Schaeck (v. Vagabond de la Pomme) voor.

Klik hier voor de resultaten