Duitsers overheersen 1.45m GP kwalificatie in Kronenberg

Duitsers overheersen 1.45m GP kwalificatie in Kronenberg
Weer een drukke dag in Kronenberg werd net afgesloten met de 1.45m GP 2* kwalificatie. De Duitsers deden hun best om indruk te maken, maar moesten toch de overwinning afstaan aan de Zweedse Erika Lickhammer-Van Helmond.




Quick results:

  1. Erika Lickhammer-Van Helmond - Toupie Du Quesnoy

  2. Sebastian Adams - Carlo

  3. Karl Brocks - Lissino






De Zweedse Erika Lickhammer-Van Helmond gaat aan de haal met de overwinning. Op de rug van Toupie Du Quesnoy (v. Ogrion Des Champs) reed ze een foutloze barrage in een tijd van 29.54 seconden. De tweede plaats is voor de Duitser Sebastian Adams. Met zijn Carlo (v. Cassini II) bedwong hij de barrage met 30.28 seconden op de klok. De top drie wordt afgesloten door een andere Duitser, namelijk Karl Brocks. Met Lissino (v. Limbus) onder het zadel haalde hij een tijd van 31.02 seconden in de barrage.

Op de vierde plaats staat de Duitse Jana Wargers met Deluxe Ilton (v. Cooper van de Heffinck). Het duo viel net buiten de top drie met een tijd van 31.07 seconden in de barrage. De vijfde plaats wordt ingenomen door Lady Lordana en haar ruiter Hendrik Sosath uit Duitsland. De combinatie finishte de barrage met 31.32 seconden op de klok.

Joy Lammers viel net buiten de top vijf met een tijd van 31.36 seconden in de barrage. Dit deed hij met zijn KWPN-merrie Froukittaire, een Emilion-dochyer uit de stal van Wielsma-De Vries. Met Fleurabella-V, een KWPN-dochter van Diarado, kon Bert-Jan Zuidema een plaats veroveren in de top tien. Hij belandde op de negende plaats met een tijd van 32.05 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.