Betram Allen pakt verdiende winst in Doha

Betram Allen pakt verdiende winst in Doha
De afsluitende rubriek in Doha kon geen betere winnaar krijgen als Betram Allen. Eerder vandaag kondigde de sympathieke Ierse ruiter nog het afscheid van zijn top paard Romanov (v. Heartbreaker) aan.  Zojuist sprong hij naar de overwinning met zijn geweldige schimmel Molly Malone V (v. Kannan).

In de 1.50m rubriek direct op tijd lukte het de Ierse ruiter om als enige onder de 58 seconden te blijven met zijn AES merrie van Kannan.  Franse top ruiter Roger Yves Bost en Qoud'Coeur de La Loge (v. Ideal de La Loge)  kwamen nog dicht in de buurt met een tijd van 58.04 seconden maar moest toch genoegen nemen met een tweede plaats.

Op de derde plaats zien we Pius Schwizer met de ruin Balou Rubin R (v. Balou Du Rouet). Het paar was slechts twee honderdsten langzamer als de Fransman. Maar bleef in de hun rit van 58.06 seconden wel de winnaar van de openingsproef voor.  Abdelkebir Ouaddar die dit maal met Quickly de Kreisker (v. Diamant de Semilly) in de ring kwam finishte als vierde na een foutloze omloop in 58.16 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.