Ijland en Van Santvoort scoren in nevenrubrieken Sentower Park

Ijland en Van Santvoort scoren in nevenrubrieken Sentower Park

Naast de verschillende Nations Cups worden er in Sentower Park ook nog verschillende nevenrubrieken verreden en daar zagen we vandaag al twee keer een Belgische winnaar.

Bij de Junioren en Young Riders was Rik Nauta de snelste over een hoogte van 1m34. Hij reed Monchhichi (v. Emerald) foutloos doorheen het parcours in 52,94 seconden. Eden Leprevost Blinlebreton en Don't Stop Semilly (v. Nonstop) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 54,99 seconden. Vera Desutter en Vandor de Mazure (v. Landor S) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 56,66 seconden. 

Mart IJland (Hero) en Jeanne Sadran (Une Peche) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten

In het 1m15 voor Children reed Brent de Schrijver naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Oraline Van Prinseveld (v. Thunder van de Zuuthoeve) de nul behouden en finishten in 59,93 seconden. Maud Agterberg en Limoncello (v. Dder Senaat 111) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 62,62 seconden. Sebastian Oddsen en Feloetsghe vd Rhamdiahoeve (v. Querlybet Hero) vervolledigden de top drie. 

Yoni van Santvoort (Kinky Girl) en Josephine Lepage (Juan Le Loca-M) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten