Hoekstra en Pals scoren top vijf klasseringen in Youngster Tour Opglabbeek

Hoekstra en Pals scoren top vijf klasseringen in Youngster Tour Opglabbeek

In Opglabbeek wordt er nog steeds internationaal op twee pistes gesprongen. In de rubriek voor 7- en 8-jarige paarden reed Michael Jung naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Jimmy (v. Twister de la Pomme) een foutloze ronde springen in 68,64 seconden. 

Rik Hemeryck volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Navarro van het Eelshof (v. Jappeloup vh Dauwhof) een foutloze ronde springen in 68,84 seconden. Richard Vogel en Looping Luna (v. Lord Fauntleroy) maakten de top drie compleet. Voor hen was er een foutloze ronde in 69,26 seconden.

Celine Schoonbroodt-De Azevedo (Conmitage) en David Will (Carthage 3) eindigden op plaatsen vier en vijf.

CSI1* 1m20

In de CSI1* competitie was de overwinning in het 1m20 voor Alexander Davis. Hij reed Cascade Z (v. Calvados Z) foutloos rond in 30,34 seconden. Dieter Vemeiren reed op zijn beurt Olivia R Z (v. Omar) naar de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 30,47 seconden. Oliver Lemmer en Anthea (v. Etoulon) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,53 seconden. 

Ana Eliza Aguiar Ramos (Edwina Imperio Egipcio) en Jane Annett (Impala) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen reed Jessica Geurts naar de overwinning. Zij rekende op Ferre du Cache Pot Z (v. For Pleasure) om in 65,72 seconden een foutloze ronde te springen. Juan Pablo Garriz en Empire Sbk Z (v. Elvis Ter Putte) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 66,28 seconden. Jelmer Hoekstra en Filou du Cache Pot Z vervolledigden de top drie. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 60,70 seconden. 

Johnny Pals (L'Extreme BH) en Loic Cannaert (Zarabella Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten