Hilde Veenstra viert feest in Kronenberg met winst in CSIU25YJ rubriek

Hilde Veenstra viert feest in Kronenberg met winst in CSIU25YJ rubriek

De Peelbergen in Kronenberg staan deze week in het teken van de jeugd met de CSI Youth. Hilde Veenstra drukte meteen haar stempel en won de eerste CSIU25YJ 1.20m proef! 

Haar After Pleasure Toltien spring in de tweede fase een nulronde in 27,30 seconden en was daarmee de snelste. De Britse Claudia Moore mocht het zilver in ontvangst nemen dankzij H Quianton Xtra Factor die in de tweede fase foutloos sprong in 29,02 seconden. De derde plaats was voor Ierland met Kara Madden en Maverick. Zij kruisten de finishlijn op 30,23 seconden. 

Tenslotte sprong Amber van Marle met Kansas naar plaats zes, Rowan van Leijenhorst met Asolga Z naar plaats negen en Tom van Schipstal met Idaho WP naar plaats tien. 

Daarnaast sprong Veenstra naar de tweede plaats in de CSIU25 1.35m proef met Beverly. De winst was dit keer voor de Duitser Cedric Wolf met Le Quin. De Deense Michelle Lassen nam met Duerers Macho het brons mee naar huis. 

Tani Joosen en Despina 70 leverden een tweede top vijf klassering voor Nederland en eindigden vierde, Lisa Everts en Erdelistan sprongen naar plaats acht, Lars Kuster en Fleetwood naar plaats tien.

Klik hier voor de resultaten.