Harrie Wiering niet te stoppen in Grote Prijs Concours Hoevelaken

Harrie Wiering niet te stoppen in Grote Prijs Concours Hoevelaken

Zaterdagavond 9 september was bij LR de Laak de Grote Prijs van het Klaverblad Concours Hoevelaken. De Grote Prijs stond uitgeschreven op 1m40 en werd gebouwd door John Maarse.

Winnaar werd Harrie WIering met Harley (v. Carrera). “Het was een mooie Grote Prijs met 15 deelnemers van de 44 starters in de barrage. Harley is mijn beste paard, hij heeft een tijdje rust gehad en ik vroeg me af of ik wel zo hard zou moeten gaan. Maar met dit enthousiaste publiek en deze entourage en sfeer vond ik dat ik het moest proberen en het is gelukt. Het was sowieso een mooi concours met een fijn programma, zeer gastvrij en je merkt dat men hier er met zijn allen de schouders onder zet”.

Gevraagd naar het springen van de barrage bij kunstlicht is Harrie alleen maar enthousiast. “Dat moeten ze er zeker inhouden. Daar komt het publiek ook voor”. Na een rondje in de laadbak van de tuktuk werd Harrie nog gejonast in de sloot. “Ik ga droge kleren aantrekken en een biertje drinken met dank aan iedereen van LR de Laak”.


bron: Persbericht