Harrie Wiering en Vincent Geerink scoren in Lier

Harrie Wiering en Vincent Geerink scoren in Lier

Deze ochtend hebben Harrie Wiering en Vincent Geerink prijzen weten te verzamelen in Lier. Geerink strandde net naast het podium in de 1.40m ochtendrubriek, terwijl Wiering een podiumplaats opeiste in de Youngsters Tour!

De Belg en zijn SF-dochter van Kannan bleven als enige foutloos onder de 28 seconden. Op het podium volgde ARmel Chalier met Dolce Blue du Montet (Plot Blue), voor Kendra Claricia Brinkop en de 10-jarige BWP'er, Nector vd Bisschop (Echo van 't Spieveld). 

Het paar werd opgevolgd door Vincent Geerink en Gelster (Carthino Z). De Nederlander en zijn 12-jarige KWPN-ruin deelden de vierde plaatst met de Luxemburgse amazone, Charlotte Bettendorf en Con Vados (Connor 48).

Harrie Wiering scoort in youngster Tour

In de rubriek voor vijf-en zesjarigen was het de Duitse Charlotte HÖing die met de KWPN-merrie, Miss-O (Chapeau TN) de winst op naam schreef. Voor eigen publiek volgde Jenny Pauquet en de Argento-zoon, Amaretto Z. Harrie Wiering vervolledigde de top drie in het zadel van Suus Kuyten's Dutch Breitling A.N (Diamant de Plaisir).