Individueel sprong Julien Epaillard naar de winst met de 10-jarige Donatello d'Auge (Jarnac) in 59,77 seconden. Vorige week scoorde het paar nog een vierde plaats in de Grand Prix van Opglabbeek. De combinatie bleef in Rome net geen seconde voor op Richard Howley met Consulent de Prelet Z (Consulent). 

De Nederladse springruiter, Harrie Smolders vervolledigde de top drie in het zadel van zijn vertrouwde 14-jarige Monaco N.O.P. (Cassini I). Met een miniem verschil volgde Olympisch kampioen, Ben Maher op plaats vier. Maher volgde met Point Break (Action-Breaker) voor Maikel van der Vleuten en zijn 13-jarige Beauville Z N.O.P. (Bustique).

Met één tijdsfout sprong Niels Bruynseels op plaats negen naar het beste Belgische resultaat met Origi vd Vosberg (Echo van t Spieveld)

Madrid in Motion wint GCL

In de team-ranking wisselde er heel wat tussen de twee omlopen. Maikel van der Vleuten wisselde tussen de eerste en tweede ronde van paard Dywis HH (Toulon) naar Beauville Z N.O.P. (Bustique). Ook teamgenoot Laura Kraut wisselde van Calgary Tame (Old Chap Tame) naar Bisquetta (Bisquet Balou vd Mispelaere). Met een totaal van vier punten sprong Madrid in Motion naar de winst.

De Paris Panthers volgen in Rome op de tweede plaats. De huidige nummer twee in de overall ranking werd in Rome vertegenwoordigd door Gregory Wathelet met Nevados S (Calvados Z), Ben Maher met Point Break (Action-Breaker) en Harrie Smolders met Monaco N.O.P. (Cassini II). Istanbul Warriors vervolledigden de top drie.

Uitslag Ranking

Uitslag Individueel