Harrie Smolders opnieuw in top tien wereldranking

Harrie Smolders opnieuw in top tien wereldranking

Er is niet veel verandering in de top drie van de nieuwe Wereldranking. Martin Fuchs blijft op kop van de Longines Ranking en wordt opnieuw gevolgd door Henrik von Eckermann (SWE) en Peder Fredricson (SWE). Harrie Smolders schittert opnieuw in de top tien!

In de top tien blijft ook de Ierse springruiter Conor Swail op zijn vierde plaats. Daniel Deusser (GER) springt één plaats voorwaarts naar de vijfde plek en wordt nu opgevolgd door de voormalige nummer acht, Marlon Modolo Zanotelli. Nederlander, Harrie Smolders maakt na één maand afwezigheid opnieuw zijn intrede in de top tien op de zevende plek.

De ruiter in oranje wordt gevolgd door Julien Epaillard die zo van plaats 13 naar acht springt. Voormalig nummer vijf, Ben Maher (GBR) zakt weg naar plaats negen en Kent Farrington werkt de top tien af.

Maikel van der Vleuten is ook bezig aan een opmars en ruilt de 24e plaats in voor plek 21. Sf-Equestrian ruiter, Jur Vrieling springt sterk voorwaarts van 41 naar 33. Verder is Sanne Thijssen op de 50e plaats de beste Nederlandse amazone.

Volledige Ranking