Gerco Schröder, Sanne Thijssen en Rob Schipper kapen prijzen in Spanje

Gerco Schröder, Sanne Thijssen en Rob Schipper kapen prijzen in Spanje

In Vejer de la Frontera blijven de Nederlandse combinaties sterk scoren. De nieuwe internationale week startte met rubrieken voor jonge springpaarden. Gerco Schröder en Ludivine sprongen meteen op het podium van de 1.30m rubriek voor zevenjarigen.

Met minder dan één seconde voorsprong schreef Nicole Lockhead Anderson de rubriek voor zevenjarigen op naam met Conthargo PS (Conthargos). Gerco Schröder en de 7-jarige KWPN-merrie, Ludivine (Grodino) volgden op de tweede plaats voor Alessandra Reich en de KWPN-merrie, Galadermie PP Z (George Z).

Schröder strandde in deze proef ook foutloos op de negende plek met de Grand Slam-merrie, Lorona.

Sanne Thijssen en Rob Schipper schittert bij vijfjarigen

Eerder sprong Sanne Thijssen met Katrin Wan (Kaloyan) foutloos naar de vijfde plaats in de proef voor vijfjarigen. Emma Stoker won deze rubriek met de schimmel-merrie, bozooka. In dit klassement volgde Rob Schipper met zijn eigen Dotan van het Gerendal Z (Diamant de Semilly) op de tiende plek.

Samen met de Douglas-merrie, Novah sprong Schipper in het tweede klassement voor vijfjarigen naar de zevende plek. In deze rubriek kwam de eindzege op naam van Nicole Lockhead Anderson en Pria Blue PS.

Alle uitslagen