Fleur Holleman geeft visitekaartje af in kwalificatieproef bij het Sentower Park

Fleur Holleman geeft visitekaartje af in kwalificatieproef bij het Sentower Park

Fleur Holleman heeft net als Siebe Leemans een dubbele top tien-notering weten te scoren in Opglabbeek. Nikita Cheung en Yannick Janssen van Grunsven konden zich mee bovenaan zetten. 

De 19-jarige Yana Jansegers schreef in het zadel van haar 10-jarige Orlando van de Afspanning de CSIOY-NC-Y 1.45m Big Tour op naam, die meetelde als kwalificatie. Op de door Véronique Vanbrabant gefokte nakomeling van Kartouzo van't Kathof werkte Jansegers foutloos af in een tijd van 57,93s en hield daarbij twee Duitse combinaties van het goud. Thore Stieper stuurde Cool Cat 12 (San Patrignano Cassini) in 60,71s over de finish en werd tweede voor Felizitas Judith en Petit Prince HD (Catoki) die met 63,61s op de klok derde werden. 

Holleman en Faltic, een KWPN ruin van Baltic VDL (fokker: N.H.G. Broeders) finishten op de vijfde plaats. De amazone had ook Cataque du Haut Breil (Conrad) aan de start en werd met de door Kevin Bourgois gefokte ruin nog eens zesde. De zevende plaats werd ingenomen door Nikita Cheung in het zadel van Noberlina vd Laarseheide Z (Nabab de Reve). Yannick Janssen van Grunsven besloot de top tien met Lugaignac des Pouplis (Atlantic). 

Resultaten