Fleur Holleman en Cataque du Haut Breil zegevieren in Lichtenvoorde

Fleur Holleman en Cataque du Haut Breil zegevieren in Lichtenvoorde

Voor eigen publiek stuurde Fleur Holleman de elfjarige Cataque du Haut Breil (Conrad) naar de overwinning van de CSI2* 1.40m Medium Tour van Jumping de Achterhoek. Het brons bleef ook in eigen huis en was voor Bart Van der Maat. Eerder hield Lars Kuster de Nederlandse eer hoog in de Small Tour. 

In de Medium Tour werden de hindernissen opgetrokken tot een hoogte van 1.40m. Charlotte Philippe greep met drie honderdsten verschil nipt naast een tweede overwinning en kwam met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G, fokker: Felipe De Azevedo & Amelie Geradon Luiz) op twee. Het was de Nederlandse Fleur Holleman die op Cataque du Haut Breil (Conrad, fokker: Kevin Bourgois) de overwinning greep voor eigen publiek. Het brons bleef ook in Nederland en was voor Bart Van der Maat en Catch Twenty Two Vo Z (Catoki). 

In de Small Tour was Philippe de beste in het zadel van Godiva S. De elfjarige sBs merrie van Andiamo Z is een fokproduct van Albert Peffer. Van de ruim zestig combinaties werkten zij het 1.35m hoge parcours het snelst af en wonnen met maar liefst ruim drie seconden voorsprong. Op twee kwam de Duitse Christina Gierlich met de achtjarige Cantuccini 17, een Kannan-merrie uit eigen fokkerij. Lars Kuster hield de plaatselijke eer hoog op drie met Quiwi Capitola (Quiwi Dream). Vier was voor Berber Dijkman en Carturo 2 (Carrico).

Resultaten


F. ©: Digishots