Fleur Dijkstra en Mienie Vos bovenaan in Halloween Euro-regio Lier

Fleur Dijkstra en Mienie Vos bovenaan in Halloween Euro-regio Lier

Dag drie van de Halloween Euro-regio in het Azelhof was opnieuw een griezelig gezellige dag. Fleur Dijkstra schitterde bij de paarden terwijl Mienie Vos en Mees Boeren gingen winnen bij de pony's. 

De 1.30m hoofdproef voor paarden kon rekenen op 36 deelnemers en werd verreden met een Joker. Arjen van Diepen sprong in het zadel van zesjarige Mysterie of Society (Grandorado TN) naar vijf. Marthe Heudens stuurde Memphis (Andiamo) foutloos rond en had daarbij de snelste tijd. 

Eerder duldde Geenens geen tegenspraak in de 1.10m rubriek voor paarden. De amazone rekende op de zeventienjarige BWP merrie Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) om de winst te verzekeren. Fleur Dijkstra kwam met een seconde verschil op twee met de zevenjarige KWPN merrie Kaitlynn (Extase). 

Bij de pony's zette Mienie Vos zich helemaal bovenaan in de 1.10m-1.20m rubriek, in combinatie met Carrigoir Mandy. Cindy Kosse zat hen op de hielen in het zadel van KSH Utah (Karlos). Amy Tan kwam op vier met Geena Lisa (Bonnie Prince Charlie). 

Mees Boeren greep de winst in de 1m-rubriek met de 21-jarige Adje (Calipso van de Vondelhoeve). Chloë Yacob nam het zilver voor haar rekening met Kyro Stayerhof's Benjamin (Krachtpatser).

Resultaten