Finn Boerekamp negende in de CSI 2* 1.45m competitie in het Sentower Park

Finn Boerekamp negende in de CSI 2* 1.45m competitie in het Sentower Park

In het Sentower Park in Opglabbeek werd vandaag de CSI 2* 1.45m proef gereden. De winst was voor Joe Clee. De Nederlander Finn Boerekamp werd negende.

 

Joe Clee nam de overwinning mee naar huis in het zadel van Pilou (v. Diarado's Boy) in een tijd van 28,20 seconden. Chloe Aston werd tweede samen met Flavie van de Helle (v. Carlow van de Helle) in een tijd van 28,32 seconden. Katrin Eckermann vervolledigde het podium samen met Cascadello Boy RM (v. Cascadello) in een tijd van 30,04 seconden. 

Tristan Guisson eindigde net buiten het podium samen met Explosion vh Legita Hof Z. De Fransman Frederic Bouvard (Hugh Grant de Muze) werd vijfde. 

Onze landgenoten Finn Boerekamp (Sildouch Z) en Kars Bonhof (Chapeau) werden negende en tiende. 

Klik hier voor de resultaten

Chloe Aston wist eerder vandaag ook een overwinning te bemachtigen. Samen met haar paard Amigo T (v. Padinus) won ze de CSI 2* 1.40m proef in een tijd van 25,87 seconden. De tweede plaats was deze keer voor Sofia Westborg F Termie R12 (v. Lasino) in een tijd van 27,94 seconden. Ulrich Hensel was iets trager en werd derde samen met Vancour (v. Van Gogh) in een tijd van 29,47 seconden 

De vierde plek was deze keer voor Tim Hoster (Carisma Can Fly). Marco Sas (Cukuta) was net niet snel genoeg en werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten 

Verder werd er vandaag ook de CSI 1* 1.15m proef gereden. Liv Linssen werd zowel derde als vijfde. Zo hadden we toch nog een Nederlandse combinatie in de top tien. 

Klik hier voor de resultaten