Emma Bocken springt naar ochtendwinst in Maastricht

Emma Bocken springt naar ochtendwinst in Maastricht

Deze ochtend heeft de jonge Philippaerts-telg, Anthony de 1.30m ochtendrubriek volledig naar zijn hand gezet. Philippaerts snelde naar de eindwinst en volgde zichzelf op op de tweede plaats. Emma Bocken won de 1.20m opvolgende rubriek.


QUICK RESULTS
1. Anthony Philippaerts - All right du Genet
2. Anthony Philippaerts - Ziggy vd Kattevennnen z
3. Alexandra Crown - von Cim

De jongste zoon van Ludo Philippaerts won deze ochtend de 1.30m reeks van de één ster competitie in Maastricht. Hij rekende hiervoor op de 9-jarige All Right du Genet (v. Allegreto). Anthony werd ook nog tweede met de Zangersheide ruin Ziggy vd Kattevennen Z (v. Zilverstart R). Vorig jaar zette Anthony diezelfde prestatie neer tijdens de CSI1* GP in Maastricht door goud en zilver te pakken.

De Amerikaanse amazone Alexandra Crown volgde met von Cim (v. Levisto) op de derde plaats.

Net buiten het podium werkte Fabienne Roelofsen de top vijf eigenhandig af. De Nederlandse sprong met Dolce Vita (Vigaro) op de vierde plek en met Canto Bruno (Cantoblanco) op plaats vijf.

De  1.20m rubriek kwam op naam van Emma Bocken met de 11-jarige KWPN-merrie, Dagma (Tangelo vd Zuuthoeve). Bocken werd opgevolgd door landgenoten Mel van der Kamp met Pandora 258 (Perigueux) en Robbin Robijn met Galiandra (Quality Time TN).

Klik hier voor de uitslag.