Bethany Vos wint Green Valley Estate Pony's Zware Tour

Bethany Vos wint Green Valley Estate Pony's Zware Tour

In het Kampioenschap voor ponyruiters op Green Valley Estate mocht Bethany Vos de trofee in handen nemen van de Green Valley Estate Pony's Tour. 

In het derde onderdeel was Wolleswinkel de enigste amazone die haar pony over de ganse lijn zonder fout kon houden, daarvoor had ze Glencroft Mac (v. Machno Carwyn) onder het zadel. Lois Wilschut nam met slechts één springfout de tweede plaats voor zijn rekening op Cogito (v. Leadership). Door z'n goede tijd kon hij Bethany Vos achter zich houden, die met Nashville B derde werd. Als laatste was Amy Tan nog geplaatst op vier met Geena Lisa (v. Bonnie Prince Charli). Ava Eden van Grunsven en Special Lady wonnen eerder deze week al maar moesten in deze finale genoegen nemen met de vijfde plaats nadat ze twee springfouten aangerekend kregen.

Volledige uitslag

In de eindstand staat Bethany Vos helemaal bovenaan met Still Got Me (v. Follow Me). Ava Eden van Grunsven besluit dit kampioenschap op de tweede plaats met Special Lady. De top drie was compleet met Yfke Priem en Zafarano vh Gehucht Z (v. Zandor Z). 

Volledige eindstand