Duizenden euro's schade door vandalisme bij Jumping Tolbert

Duizenden euro's schade door vandalisme bij Jumping Tolbert

In een Facebook bericht gaan verschillende gedupeerden van vandalisme op zoek naar getuigen. Afgelopen zaterdag richtte een "activistisch clubje" schade toe aan verschillende auto's en paardenvrachtwagens tijdens het concours in Tolbert.

"Afgelopen zaterdag mochten we een fantastisch concours beleven in Tolbert. Helaas zijn er momenteel wat activistische clubjes die wat minder gecharmeerd zijn van onze paardensport en zijn er in ieder geval van een twintigtal personenauto’s banden lek gestoken en is onze vrachtwagen eruit gepikt om bekrast te worden en zijn de banden van Linda haar showwagen lek geprikt. Dit alles heeft tussen 20.30 en 22.00 plaatsgevonden. "

"Wij herstellen onze schade en lappen de bandjes en gaan met veel plezier verder met het voorbereiden van Tolbert 2023 dit keer met gepaste beveiliging. Van de vernielingen zal aangifte worden gedaan. Heeft u ook schade dan hoor ik dat graag. De tip die leidt tot aanhouding van de daders zal worden beloond met EUR 5.000,00. Reacties svp via pb Update: net iemand gesproken met eveneens schade; de beloning is verhoogd naar EUR 10.000,00"