Dubbele top tien voor Wout-Jan van der Schans in Lier

Dubbele top tien voor Wout-Jan van der Schans in Lier

De laatste dag bij het Azelhof in Lier startte op een prima manier voor Wout-Jan van der Schans. De Nederlander sprong in de ochtendrubriek al meteen naar twee top tien noteringen. 

Van der Schans sprong in de CSI2* 1.35m rubriek een dubbel foutloze rit op de rug van For The Moment (Mr. Blue) en was met de KWPN hengst van Vleuten goed voor de vijfde plaats. De Nederlander had echter nog een ijzer in het vuur zitten en bracht ook A.S Eden (For Fashion) vlekkeloos naar de finish. Met het fokproduct van J. Khayat werd hij nog eens zevende. Voor Michael Greeve en Kannanton Z, en achtjarige zoon van Kannan was er de elfde plaats.

Op de elfjarige Gieke de Cour Au Bois (For Passion d'Ive Z, fokker: Raf Backaert) was van Lent op geen fout te betrappen in het parcours verreden over twee fasen. Hun tijd van 34,65s leverde winst op. Gilles Nuytens zat hen op de hielen en stuurde Ohlala vh Kluizebos, een negenjarige dochter van Jamal vd Heffinck uit de fokkerij van het Kluizebos in 34,67s over de finish en zo naar de tweede plaats. De top drie werd afgerond door de Egyptenaar Amr Gamal Mohamed met Conrad 123 (Christiano, fokker: Rudolf Eschen). 

Resultaten