Dubbele top tien voor Siebe Leemans in 1.40m Opglabbeek

Dubbele top tien voor Siebe Leemans in 1.40m Opglabbeek

In de Big Tour voor de U25, Junioren en Young Riders wist Siebe Leemans dubbel te scoren. 

Siebe Leemans stuurde de 10-jarige Estoril du Cedre (Jarnac) foutloos naar de vijfde plaats met een tijd van 66,96s. In het zadel van de 9-jarige KWPN ruin Kornuit, een zoon van Toulon gefokt door A. Soethout, bleef hij eveneens van het hout af en kwam op plaats negen met de chrono op 69,34s.

Seppe Wouters en de achtjarige sBs-zoon van Arezzo VDL uit de fokkerij van Gaby Van Daele, Kalvados Keros, hebben het afgelopen weekend nog de Small Grand Prix bij de Groentenjumping op naam geschreven maar trekken de goede lijn dus door tot op de pistes van het Sentower Park. Het 1.40m hoge parcours tegen de tijd werd door het duo afgewerkt in 63,71s. Met die tijd bleven ze voor op Jules Denutte en Nevada Quality Z (Numero Uno) die in 65,70s over de eindmeet kwamen. Vic de Plecker ging met de derde plaats aan de haal op Corvette Van't Koningshof Z (Clarissimo Z, fokker: Jan Jochems) met een tijd van 65,88s.

Resultaten

Lieselot Kooremans scoorde in de Big Tour voor Pony's de zevende plaats in combinatie met Zion II Vdk (Zeppe van de Ijsseldijk, fokker: J. Pepping).


F. ©: 1clicphoto