Doron Kuipers springt op het podium in Medium Tour Vejer

Doron Kuipers springt op het podium in Medium Tour Vejer

Op de Sunshine Tour wordt de competitie verder gezet. De hoofdrubriek van de dag werd naar morgen verplaatst omwille van de weersomstandigheden maar de nevenrubrieken gingen wel gewoon door. 

Small Tour 1m40

In het 1m40 was er een klassering voor Skye Morssinkhof. Zij reed G-Vingino-Blue (v. VDL Zirocco Blue) naar de negende plaats. De winst was voor de Italiaanse Camilla Vittadini. In het zadel van G&C Urika du Plessis (v. Quantum) kon ze een foutloze ronde springen in 63,12 seconden. Eden Leprevost en Une Etoile Landaise (v. Balougran) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 63,80 seconden. Voor Jacob Hellström en Chuck Bass (v. Centadel) was er een derde plaats. 

Medium Tour 1m40

In het 1m40 reed Doron Kuipers naar een podiumklassering. Hij rekende op Hollywood VK (v. Berlin) om in 55,78 seconden een foutloze ronde te springen. Dat leverde hem een derde plaats op. Jesus Torres Garcia en Grupo Prom Hacienda schreven de overwinning op hun naam. Zij behielden de nul en stopten de chrono na 52,61 seconden. Emily Llewellyn en Chaska II (v. Stenograph) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 55,56 seconden. 

Patricia Segura (Valseuse de Terlong) en Lars Kuster (Enrico VA) vervolledigden de top vijf.

Vincent Voorn kon zich in deze rubriek ook klasseren. Hij reed Mark 19 (v. Stakkato Gold) naar de elfde plaats. 

CSI1*

In de CSI1* competitie waren en klasseringen voor Jose Woldrin (Isar), Daan Adams (DHL China) en Georgina Maas (Q Evannah Z). 

Klik hier voor de resultaten