Doron Kuipers schittert onder de Spaanse zon!

Doron Kuipers schittert onder de Spaanse zon!

Voor de tweede dag op rij heft Richard Howley de hoofdrubriek van de Sunshine Tour op naam geschreven. Op donderdag won de Ier nog met Fame, vandaag hield hij de concurrentie achter zich met Mansini LTD (Caressini L). Alleen al dit jaar won het duo drie 1.50m rubrieken, goed voor ruim 19.000 euro in winstsommen.

Howley en de 14-jarige zoon van Caressini L bleven nipt voor op Michael Pender met de 11-jarige HHS Fast Forward (Fortunus). Op minder dan één seconde van het winnende paar, vervolledigde Edward Levy (FRA) de top drie in het zadel van de SF-merrie, Confidence d'Ass (Diamant de Semilly).

Net buiten deze top drie volgde David Will met de 10-jarige Zaccorado Blue (VDL Zirocco Blue). De top vijf werd afgewerkt door Niamh McEvoy en de negenjarige Aconzina PS (Action-Breaker).

Doron Kuipers springt in de prijzen

Eerder sprong sprong Doron Kuipers in de prijzen in de 1.45m CSI4* Big Tour. Samen met de 13-jarige Diacco-Blue (Diarado) sprong de Nederlander foutloos naar de vijfde plaats. Proefwinst kwam op naam van Duarte Seabra met de negenjarige Fernhill Balou Beau (Sligo Candy Boy).