Doron Kuipers laat van zich horen in Vejer

Doron Kuipers laat van zich horen in Vejer

De vijfde week van de Sunshine Tour is volop aan de gang en ook Doron Kuipers heeft z'n motor warm gedraaid. In enkele van de hoogste rubrieken drukt de Nederlander zijn stempel met onder andere een top vijf en top tien notering.

Kuipers behaalde zijn beste resultaat in de Medium Tour over 1.45m. In deze rubriek rechtstreeks op tijd had hij Diacco-Blue (v. Diarado) succesvol gezadeld en sprong met de dertienjarige ruin naar de vijfde plaats. De winst kwam op naam van de Bulgaar Konstantin E. van Damme met United (v. Ugano Sitte). 

Maar ook in de Big Tour zette Kuipers zich bovenaan het klassement. Met Gun Powder (v. Econoon van het Lindehof) was hij goed voor de top tien. In deze rubriek wist Sanne Thijssen haar ook te plaatsen en werd in het zadel van Cupcake Z (v. Chacco-Blue) 22ste. De winst was deels Nederlands gekleurd want de Britse Ronnie Jones reed de achtjarige KWPN merrie Kaleche (v. F One USA) naar de overwinning. 

Daarna voegde Kuipers nóg een top vijf notering aan zijn palmares toe. In de Medium Tour over 1.30m sprong Icycle Z (v. Iceman de Muze) naar de vijfde plaats.

Alle resultaten vind je hier