Doron Kuipers gaat winnen in Ebreichsdorf

Doron Kuipers gaat winnen in Ebreichsdorf

In het Oostenrijkse Ebreichsdorf zijn de Nederlandse springruiters goed uit de startblokken. Doron Kuipers won meteen de Youngster rubriek terwijl Mel Thijssen zich liet opvallen in de 1.35m Silver Tour.

In de 1.35m Silver Tour was er geen houden aan Roy van Beek en de achtjarige schimmel, Oilily. Het Belgisch duo bleef ruim één seconde voor op Charlotte Philippe die op het podium volgde in het zadel van haar vertrouwde 10-jarige sBs-merrie, Godiva S (Andiamo Z). Het podium werd in deze rubriek afgewerkt door Riccardo Guzzo met onder het zadel de 14-jarige KWPN'er, Destiny Utah (Numero Uno). 

Net buiten het podium volgde Wolfgang Puschak met Zirona Blue (VDL Zirocco Blue) voor de Nederlandse Mel Thijssen en haar Carembar Blue (London). 

Doron Kuipers laat Wilhelmus klinken

Eerder won Doron Kuipers de youngster rubriek met zijn 6-jarige Hannibal Style VK Z.  Samen met de zoon van Heineken VK bleef Kuipers minder dan een seconde voor op Max Haunhorst met onder het zadel de zevenjarige DSP-ruin, Champ (Champion). Voor eigen publiek werkte Alessandra Reich met Galadermie PP Z (George Z)de top drie af.

Alle uitslagen