Dennis van den Brink maat te sterk in 1.45m Grote Prijs Outdoor Zuidwolde

Dennis van den Brink maat te sterk in 1.45m Grote Prijs Outdoor Zuidwolde

Afgelopen weekend werd er nationaal gesprongen tijdens het Outdoor Zuidwolde. Na een barrage met dertien sprong Dennis van den Brink naar de eindzege in de 1.45m Grote Prijs. Van den Brink hield de concurrentie achter zich met de 14-jarige Aonia Domain.

Het deelnemersveld was ongezien. Heel wat internationale namen kwamen aan de start zoals Hessel Hoekstra, Willem Greve, Jur Vrieling, Chantal Regter, enz. In de Grote Prijs bleef Van den Brink met zijn dochter van My Lord Carthago, nipt voor op de Noorse amazone, Birgitte Meier en de zoon van Ultimo, Example. Alex Gill verzekerde een internationaal podium in deze nationale Grand Prix.

Samen met Joudain VDL (Zapatero VDL) sprong Gill naar de derde plaats en verwees Chantal Regter met de BWP-merrie, Garrincha van de Kalevallei (Pilot Blue) naar de vierde plek. Harrie Wiering vervolledigde de top vijf met zijn 11-jarige KWPN-ruin, Harley (Carrera). 

Op plaats zes volgde TeamNL-ruiter voor Barcelona, Jur Vrieling met de sBs-merrie, Griffin van de Heffinck (Castelino van de Helle).

Uitslag