De Peelbergen: Vincent Dings goed in vorm in avondrubriek

De Peelbergen: Vincent Dings goed in vorm in avondrubriek

In De Peelbergen werd de dag zonet afgesloten met een 1m35 van de CSI2* competitie en daarin deden de Nederlanders het erg goed. De overwinning moesten ze aan de Amerikaanse Schaefer Raposa laten. Zij rekende op Haranta (v. VDL Zirocco Blue) om in 22,10 seconden foutloos naar de finish te springen. 

Eike Felix Thamm en Catado (v. Catoki) waren goed voor de tweede plaats. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en stopten de chrono na 23,53 seconden. Vincent Dings was de Nederlander in vorm. Hij nam niet enkel de derde (Je t'Adore) maar ook de vierde (Cream Couleur Z) plaats mee naar huis. Hij sprong foutloze rondes in respectievelijk 24,19 en 24,28 seconden. 

Hij deelde die vierde plaats met Lars Kersten. Ook hij kon in het zadel van Iliana (v. Cardento 933) een foutloze ronde springen in 24,28 seconden. Voor Kirsten Rikkert en Queen 175 (v. Frh Quaid) was er een zesde plek. 

Eerder vandaag slaagde Jan Willem Sloof er al in om het 1m10 op zijn naam te schrijven. In het zadel van Dream ON slaagde hij erin om alle balken in de lepels te laten en klokte hij af in 34,93 seconden. Fabienne Franssen en Ghill reden ook in de top vijf. Hun foutloze ronde in 36,26 seconden leverde hen de vierde plaats op. 

In het 1m20 verzekerden Beukers en Braat Nederlandse podiumklasseringen. Dominique Beukers reed Elise (v. Arezzo VDL) in 31,52 seconden naar de tweede plaats; voor Femke Braat en Julita (v. Emerald) was de derde plaats weggelegd na een foutloze ronde in 32,13 seconden. Johan Worst en Good Luckkey SR namen de zesde plaats mee naar huis. 

Klik hier voor alle resultaten