Daphne Van Der Schaar driemaal beste Nederlandse in Lier

Daphne Van Der Schaar driemaal beste Nederlandse in Lier

Amazone en fokker Daphne Van Der Schaar verdedigde de Nederlandse vlag én haar eigen fokkerij al uitmuntend tijdens de afgelopen in het Azelhof. Van Der Schaar wist er in 3 proeven uit te blinken als beste Nederlandse combinatie. 

Van Der Schaar zakte met twee fokproducten uit eigen stal af naar het Azelhof in Lier. 

Op donderdag kwam Van Der Schaar aan de start met Iceman VDS (v. Phin Phin) in de CSI3* 1.40m Medium Tour. Met de negenjarige KWPN'er behaalde ze er de achtste plaats. Op dertien kwam Wout-Jan Van Der Schans met For The Moment (v. Mr. Blue).

Ook op vrijdag haalde ze Iceman VDS van stal en werd er in een identieke rubriek elfde. John Steeghs reed Champion PS Z (v. Comilfo Plus Z) naar de vijftiende plek.

In de CSI1* 1.30m zadelde Van Der Schaar nog een ander eigen fokproduct op. Samen met Kaira VDS (v. Cidane) werd ze negende. Zo bleef ze voor op andere NL combinatie Wout-Jan Van Der Schans met Isabella (v. Extase) die tiende eindigde.

Knappe prestaties dus van deze amazone, al zeker als je weet dat beide paarden fokproducten uit eigen stal van de Nederlandse zijn. 

Alle resultaten vind je hier