Daniel Deusser en Nederlandse Gangster v/h Noddevelt grijpen brons in Championat of Leipzig, Brinkop wint

Daniel Deusser en Nederlandse Gangster v/h Noddevelt grijpen brons in Championat of Leipzig, Brinkop wint

De Championat of Leipzig had een compleet Duits podium met Kendra Claricia Brinkop helemaal bovenaan. Daniel Deusser kon wederom rekenen op de Nederlands gefokte Gangster v/h Noddevelt om een knalprestatie af te leveren. 

De plaatselijke combinaties domineerden de proef met een overwinning voor Kendra Claricia Brinkop en Do It Easy. Met de 11 jarige zoon van Vigo Cece (fokker: d'Eraulcourt) werkte de Duitse amazone de barrage vlekkeloos af in een tijd van 41,13s. Met amper veertien honderdsten verschil zorgde Jana Wargers mee voor de girlpower in deze proef en bracht Rockwell Rc (Kannan, fokker: Ronan Bryne) naar de tweede plaats. Daniel Deusser greep dan weer met één honderdste verschil naast een hogere notering dan het brons. Hij kwam aan de start met Gangster v/h Noddevelt (Eldorado vd Zeshoek, fokker: A. Van Rooy), de KWPN ruin die hem eerder deze week al winst opleverde.

Ook Andreas Schou (DEN) bleef dubbel foutloos met Lady Corlina (Casiro, fokker: Gerd Sosath) en werd vierde. De laatste om geen hout aan te raken was Mynou Diererichsmeier (GER) met Quick and Fly (Quaid I, fokker: Andrea Homburg).

Resultaten