Daan van Geel springt net buiten het podium van de 2* 1m35-rubriek in Kronenberg

Daan van Geel springt net buiten het podium van de 2* 1m35-rubriek in Kronenberg

In de Peelbergen hebben de 2*-ruiters inmiddels een 1m35-rubriek tegen de klok afgewerkt. 21 combinaties konden foutloos blijven en daarvan was Chloe Winchester de snelste. Daan van Geel leverde de beste Nederlandse prestatie met een mooie vierde plaats.

Chloe Winchester sleept de ene na de ander overwinning in de wacht. Deze keer zat ze in het zadel van Rockwell RC (v. Kannan) en samen konden ze de onklopbare tijd van 58,21 seconden neerzetten. Dat was bijna een seconde sneller dan de nummer twee, Aura Vasama. Die eindigde met Fayot (v. Lupicor) op de tweede plaats in 59,23 seconden. Nicola Pohl en Fiona des Hayettes (v. Lord des Hayettes) vervolledigden de top drie. 

De rest van de top zes werd gedomineerd door onze landgenoten. Daan van Geel sprong met Kahlua-Carmen (. F One Usa) net buiten het podium en eindigde op een vierde plaats. Niels Kersten nam met Coco Jamboo (v. Canadian River) de vijfde plaats voor zijn rekening. Tot slot zagen se Mart Ijland en Incredible WB (v. I'm Special de Muze) nog op de zesde plaats terug. 


Klik hier voor alle uitslagen.