Bronzen Grand Prix medaille is kers op topweekend van Bonhof op Poolse bodem

Bronzen Grand Prix medaille is kers op topweekend van Bonhof op Poolse bodem

Dit weekend werd er niet alleen in het zuiden en bij ons op internationaal  niveau gesprongen, ook in het Poolse Michalowice stond er een CSI2* wedstrijd op het programma/ Vandaag was een CSI2* Grand Prix dé afsluiter van het weekend. In die Grote Prijs slaagde Kars Bonhof erin om een topklassering op zijn naam te schrijven: hij sprong in het zadel van Ivoor TN (v. Eldorado vd Zeshoek) naar de bronzen medaille door in 32,67 seconden een foutloze barrage te springen. Eerder dit weekend slaagde deze combinatie er ook al in om de LR van de CSI2* competitie op hun naam te schrijven. 

De overwinning bleef in Polen: Jaroslaw Skrzyczynski reed Komboy (v. Carrera VDL) foutloos rond in 31,60 seconden, voldoende op de overwinning in de wacht te slepen/ Tomasz Mskiewicz en Velvert Lazar (v. Verdi TN) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om de nul te behouden en klokten af in 32,09 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Micha Ziebicki (Balou's Batman) en Msciwoj Kiecon (Idealisca). 

Bonhof heeft er overigens een heel sterk weekend opzitten. Zo werd hij derde, vijfde en negende in het 1m30 met Magnifique (v.Grandorado NOP),  twee keer derde en één keer zesde met Lamaze (v. Grandorado NOP) en achtste met Midas (v. Grandorado NOP). De derde plaats in de Grand Prix was de kers op een al erg sterk weekend. 

Klik hier voor alle resultaten