Bianca Schoenmakers presteert ook in GP met prima derde plaats

Bianca Schoenmakers presteert ook in GP met prima derde plaats
Het was de Belg Francois Jr Mathy die op het CSI Asten de winst afsloot in de Grote Prijs. In deze 1.45m 2-sterren rubriek wisten slechts 7 deelnemers de barrage te behalen. Mathy reed zijn BWP-er D´atlantique Royale (v. Udarco) naar de winst met een tijd van 36.31 seconden.

Ze bleven hiermee voor op de Zweedse Malin Parmler die met haar Dagma rondkwam in een tijd van 37.08 seconden. Voor Bianca Schoenmakers was er een fantastische derde plaats in deze rubriek. Vanmorgen wist ze nog te winnen, vanmiddag met haar Ustinov nakomeling Daylight plaatste ze zich op een prima derde plaats in een tijd van 37.31 seconden.

Ook Niels Knape bleef dubbel foutloos. Samen met zijn Suarez zette hij een tijd neer van 39.29 seconden, waarmee hij voor bleef op de Duitser Jan Sprehe en zijn Queentina. Zij kregen een balk tegen en noteerden 4 strafpunten achter hun naam, waardoor ze op de vijfde plaats eindigden.

Voor Michel Hendrix was er nog een zevende plaats met Eder van den Blauwaert met 8 strafpunten in de barrage. Kevin Jochems haalde de barrage net niet en noteerde in zijn ronde 1 strafpunt voor tijd waardoor hij op de achtste plaats eindigde met een tijd van 64.29 seconden.

Klik hier voor alle resultaten