Bethany Vos schittert met brons in Pony Big Tour van Zuidwolde

Bethany Vos schittert met brons in Pony Big Tour van Zuidwolde

De hoogste ponyrubriek van CSI De Wolden daagde de ruiters uit in een 1.25m rubriek waar Bethany Vos voor het Nederlandse kleur zorgde op het podium. 

Hoewel twee Ierse combinaties de rubriek domineerden, bracht dat Bethany Vos niet van de wijs. De Nederlandse amazone doorstond in het zadel van Nashville B (v. Nibelungenheld) de opdracht met glans en eiste haar plek op het podium op. Samen was het duo goed voor brons! Zij bleven als één van de negen foutloos. 

De snelste chrono werd gereden door Lauren Adams op de rug van Corradino Du Bary (v. Hurlevent de Breka). Met ruim drie seconden verschil hield de Ierse haar landgenoot Gary Dooley achter zich, die met Coppenagh Gatsby de tweede plaats invulde. 

Voor Amy Tan was er met Geena Lisa de veertiende plaats, nadat een balk in het zand viel. 

Volledige uitslag

Faye Louise Vos beste Nederlandse bij Children

In de 1.25m rubriek voor Children was het Faye Louise Vos die voor het beste Nederlandse resultaat zorgde. In het zadel van Calgary 56 (v. Carinjo) reed de amazone foutloos naar de achtste plaats! Liv Linssen was op geen fout te betrappen met Lacona (v. Contendro II) en werd veertiende, op achttien volgde Mathilda Hansson met een foutloze ronde op Juliette (v. Dantos). 

De winst ging naar Oostenrijk en was voor Anna Plautz met Lino P (v. Ludwigs as). Op twee volgde de Duitse Brianne Beerbaum op Carlucci 20 (v. Calido I). De top drie was compleet met de Zwitserse Elodie Hanselmann en Kaluno Ter Dolen (v. Kilian van het Kluitenhof).

Volledige uitslag