Bas van der Maat en Kim Emmen sterk aan zet in Arezzo

Bas van der Maat en Kim Emmen sterk aan zet in Arezzo

Kim Emmen start haar internationale week meteen sterk in Arezzo. Tijdens de Toscane Tour sprong Emmen meteen in de prijzen in de 1.40m Silver Tour. Emmen loodste haar 10-jarige Island V G (VDL Zirocco Blue) foutloos naar de negende plaats. Proefwinst kwam op naam van de Italiaan Emilio Bicocchi met de 9-jarige Divina. In de Gold Tour zette Bas van der Maat zijn sterke vorm verder.

Bicocchi en zijn 9-jarige merrie bleven in deze internationale rubriek nipt voor op Emanuele Gaudiano en de 11-jarige Conthargos-zoon, Conthargo-Blue. Roberto Previtali en Bellyne de Beauval (Litsam) vervolledigden de top drie.

In de 1.40m Gold Tour werd er rechtstreeks op tijd gereden. Bas van der Maat wist er opnieuw in de prijzen te springen met de 11-jarige Balou du Rouet-zoon, Hugo Boss. In deze Gold Tour hield Emanuele Gaudiano de concurrentie achter zich met de 9-jarige Vasco 118 (Vivant). Het paar bleef net geen drie seconden voor op Graziano Tazzi die met Qu D.C. (Quod D.C.) opgevolgd werd door Rodrigo Giesteira Almeida en Pegasus Cekanane (Kannan).

Alle resultaten