Arjen Van Diepen op podium bij 5- en 6-jarigen in Lier

Arjen Van Diepen op podium bij 5- en 6-jarigen in Lier

Al voor de derde dag op rij levert Arjen Van Diepen twee schitterende nulrondes af  tijdens de rubriek voor de jongste springpaarden in Lier. Samen met de zesjarige KWPN merrie Mille Feuille (Highlander MVF) snelde hij naar de derde tijd, en volgde op de rug van Memory Leva WD (Vagabond de la Pomme) ook nog eens als zesde.

Niet alleen Van Diepen, maar ook Belg Frederic Marien blijft consistent topresultaten neerzetten. In het zadel van zijn zesjarige ruin Raphael Van Horst (Navajo van't Vianahof) behaalde hij net als in de openingsrubriek het goud bij de vijf- en zesjarigen, ditmaal met een voorsprong van ruim twee seconden. Het zilver ging naar de Deen Mikkel Laursen en de zesjarige Oldenburg ruin Chaccon Rouge (Chacoon Blue), die op hun beurt twee en een halve seconde sneller waren dan Van Diepen in het zadel van de bruine merrie Mille Feuille. 

Net buiten het podium volgde Marien nog een tweede maal op de rug van Crystal Mad Z (Comilfo Plus Z), kort gevolgd door landgenote Inge Carton met de vijfjarige vosmerrie Madame Van Het Hellegat Z (Matisse de Mariposa). Samen met de KWPN ruin Memory Leva WD veroverde Van Diepen ook de zesde plek. 

Vind de volledige uitslag hier.