Anouk Kort tweede in Sentower Park, ook Piet Raijmakers Jr sterk

Anouk Kort tweede in Sentower Park, ook Piet Raijmakers Jr sterk

Anouk Kort wordt knap tweede in de CSI1* in Sentower Park en moet enkel Alena Hughes voor zich laten. 

In de ene CSI3* wordt Piet Raijmakers Jr zesde, daar wint Bunoit Moeskops. In de tweede CSI3* klasseert Ivo Biessen zich als achtste. Daar gaat Pius Schwizer met de overwinning naar huis. 

QUICK RESULT CSI3* 1.40

1. Bunoit Moeskops - Kiarado

2. Mariel Victoria Aguirre - Taormina

3. Gerard O'Neill - Cavalino

Bunoit Moeskops was heer en meester met Kiarado (v. Diarado) en was zo de overwinnaar. Hij liet Mariel Victoria Aguirre en Taormina (v. Toulon) achter zich. Gerard O'Neill en Cavalinop (v. Cassini) sluiten de top drie. 

Piet Raijmakers Jr finisht met Van Schijndel's Olaya Z (v. Ogano Sitte) als zesde. Remco Been en Holland van de Bisschop (v. Heartbreaker) worden negende, voor Harrie Wiering en Fantasy Colada (v. Azteca). Remco Been springt zich met Granny Smith Apple (v. Eldorado van de Zeshoek) een tweede keer in de prijzen want klasseert zich in deze combinatie op een zestiende plaats. 

Resultaten


QUICK RESULT CSI3* 1.40

1. Pius Schwizer - Grand Cooper

2. Oliver Lemmer - Quibell

3. Koen Vereecke - Copiapo Z

Pius Schwizer ging met Grand Cooper (v. Lord Z) in de twee fasen-proef met de overwinning aan de haal. Hij liet Oliver Lemmer met Quibell (v. Quirado) achter zich. Koen Vereekce springt met Copiapo Z (v. Calvaro Z) naar een knappe derde plek. Ada Alette Braaten Johnsen en Quarricest Reflection (v. Clover Echo) worden vierde. 
Ook Steven Vermeir eindigt vijfde met Jazz van 't Kamerveld. 

Ivo Biessen en Cendrillon du Ruisseau Z (v. Calvaro Z) eindigen op een achtste plaats.

Resultaten


In de CSI1* 1.20m loodste Alena Hughes Rainbow (v. Cato Z) naar de overwinning. Anouk Kort zat haar met Nixson Van HD (v. Ponsee V) op de hielen. Nicolas Vermeulen sluit met Bonteman W (v. Ginus) de top drie af. 

Resultaten